Dakwerk

Dakwerk

Ook voor dakwerk kunt u goed terecht bij Becker Installatietechniek. Wij werken met diverse geselecteerde partners om uw platte dak van bitumen of EPDM te voorzien. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u een waterdicht dak heeft.

Zink- en koperwerk

Traditioneel zink- en koperwerk maken en plaatsen is vakwerk. Wij werken met diverse geselecteerde partners en zorgen ervoor dat uw woning een passende uitstraling krijgt met zink- of koperwerk. Ook verzorgen we de hemelwaterafvoer voor nieuwbouw en bij renovatie.

Vragen over dakwerk?

Heeft u vragen over dakwerk, zink- en koperwerk of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.