Showroom

Onze showroom biedt u inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek, duurzaamheid, sanitair en sfeerverwarming. Voor een bezoek aan onze showroom vragen wij u om een afspraak te maken, zo kunnen wij de tijd voor u nemen en samen uw wensen bespreken. Alvast een voorproefje nemen in onze showroom? Bekijk hier alvast enkele 360° om een eerste indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

_0007__95A4979 Panorama

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.