Zonnepanelen monteur

Vacature pv-panelen monteur

Becker Installatietechniek in Nieuwe Pekela is op zoek naar een monteur pv-panelen (zonnepanelen) die toe is aan een nieuwe uitdaging. Becker Installatietechniek is een toonaangevend installatiebedrijf dat zich richt op particuliere- en zakelijke opdrachtgevers. Door toegenomen verkoop van de afgelopen jaren, is de portefeuille flink gegroeid. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ga dan aan de slag bij Becker Installatietechniek.

Heb/ben jij:

 • Ervaring als pv-panelen monteur is een pre.
 • Commercieel ingesteld, representatief en communicatief vaardig.
 • Ambitieus om je kennis te vergroten door middel van opleidingen.
 • Woonachtig binnen een straal van 25 km van Nieuwe Pekela.
 • Gemotiveerd, stressbestendig, MBO werk- en denkniveau.
 • Toe aan een nieuwe uitdaging

Wij bieden:

 • Uitzicht op vast contract na proefperiode.
 • Salaris minimaal conform cao Metaal en Techniek (Kleinmetaal) afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Een up-to-date bedrijfsbus met bijbehorend gereedschap.
 • Continu scholing om bij te blijven.
 • Een kledingpakket t.w.v. 500 euro met onder andere: werkbroeken, polo's, T-shirts, truien, softshell jas en winterjas.

Becker Installatietechniek B.V. is een grote regionale speler op het gebied van duurzaamheid en installatietechniek. Het werk dat Becker uitvoert is voor zowel bedrijven als particulieren. Naast dat het werk belangrijk is, staat bij Becker een goede werksfeer voorop.

Kortom, ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière, neem dan contact met ons op en ga het gesprek aan met Becker Installatietechniek. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature of ben jij diegene die wij zoeken? Neem dan contact met Jos Becker op via info@becker-installatietechniek.nl of 0597-646530.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.