Contact

Contact met Becker Installatietechniek

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, dan verzoeken wij u om ons contactformulier in te vullen, zodat wij u nader kunnen informeren.

Ook kunt u er voor kiezen om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. U kunt in dat geval bellen met 0597-646530 of stuur uw e-mail naar info@becker-installatietechniek.nl. Wij vragen u om zo duidelijk mogelijk uw vraag en/of opmerking te omschrijven en uw personalia in uw bericht op te nemen.

Storing?

Heeft u een storing aan uw verwarmingsinstallatie, elektra-installatie, gas- en waterinstallatie of heeft u een riool en afvoer ontstopper nodig, bel dan ons algemene nummer. Voor onze klanten hebben we een 24 uurs storingsdienst bij calamiteiten. U kunt dan ook op ieder moment uw storing melden via 0597-646530.

Showroom

Bij ons bedrijf hebben we een showroom ingericht met sanitair, verwarmingstechnieken, duurzame producten en sfeerhaarden. Wilt u onze showroom bezoeken, maak dan een afspraak, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Op deze dagen zijn wij tussen 12.00 en 13.00 uur gesloten. Ook zijn wij gesloten op maandag en zaterdag en in de avonduren zijn wij enkel op afspraak geopend.


Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.