Contact

Contact met Becker Installatietechniek

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, dan verzoeken wij u om ons contactformulier in te vullen, zodat wij u nader kunnen informeren.

Ook kunt u er voor kiezen om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. U kunt in dat geval bellen met 0597-646530 of stuur uw e-mail naar info@becker-installatietechniek.nl. Wij vragen u om zo duidelijk mogelijk uw vraag en/of opmerking te omschrijven en uw personalia in uw bericht op te nemen.

Storing?

Heeft u een storing aan uw verwarmingsinstallatie, elektra-installatie, gas- en waterinstallatie of heeft u een riool en afvoer ontstopper nodig, bel dan ons algemene nummer. Voor onze klanten hebben we een 24 uurs storingsdienst bij calamiteiten. U kunt dan ook op ieder moment uw storing melden via 0597-646530.

Showroom

Bij ons bedrijf hebben we een showroom ingericht met sanitair, verwarmingstechnieken, duurzame producten en sfeerhaarden. Wilt u onze showroom bezoeken, maak dan een afspraak, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Openingstijden

  • Winkel : Dinsdag, Donderdag en Vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
  • Kantoor telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.