Contact

Contact met Becker Installatietechniek

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, dan verzoeken wij u om ons contactformulier in te vullen, zodat wij u nader kunnen informeren.

Ook kunt u er voor kiezen om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. U kunt in dat geval bellen met 0597-646530 of stuur uw e-mail naar info@becker-installatietechniek.nl. Wij vragen u om zo duidelijk mogelijk uw vraag en/of opmerking te omschrijven en uw personalia in uw bericht op te nemen.

Storing?

Heeft u een storing aan uw verwarmingsinstallatie, elektra-installatie, gas- en waterinstallatie of heeft u een riool en afvoer ontstopper nodig, bel dan ons algemene nummer. Voor onze klanten hebben we een 24 uurs storingsdienst bij calamiteiten. U kunt dan ook op ieder moment uw storing melden via 0597-646530.

Showroom

Bij ons bedrijf hebben we een showroom ingericht met sanitair, verwarmingstechnieken, duurzame producten en sfeerhaarden. Wilt u onze showroom bezoeken, maak dan een afspraak, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Op deze dagen zijn wij tussen 12.00 en 13.00 uur gesloten. Ook zijn wij gesloten op maandag en zaterdag en in de avonduren zijn wij enkel op afspraak geopend.


Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Becker Installatietechniek is tijdens de bouwvak gesloten van maandag 1 tot en met vrijdag 21 augustus.
Bij acute storingen is de storingsdienst bereikbaar op 0597-646530.