Verwarming

Vervangen cv-ketel

Becker Installatietechniek vervangt cv-ketels voor particulieren, woningcorporaties VvE’s en bedrijven. Daarnaast verzorgen we de complete cv-installatie, zoals radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Is uw cv-ketel aan vervanging toe, dan kunt u een cv-ketel bij ons kopen, maar u kunt ook bij ons huren. Bekijk de voordelen van huren. Wanneer uw huis geschikt is voor een warmtepomp, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd en hebben de nodige ervaring in het aanleggen van duurzame installaties.

Radiatoren, convectoren en vloerverwarming

Bij renovatie kunnen we de radiatoren voor u vervangen. U kunt ook kiezen voor vloerverwarming of convectoren bij nieuwbouw en renovatie. Dit zijn beide lage temperatuurverwarming en deze passen uitstekend bij een warmtepompinstallatie, maar ook bij uw cv-ketel. Lage temperatuurverwarming is energiezuinig.

_DSC7648 small

Vragen over verwarming?

Heeft u vragen over verwarmingstechnieken of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.