Airco

Airco voor comfort in de zomer

Wilt u in een warme zomer uw nachtrust terug, dan installeren wij een extra stille airconditioning in uw slaapkamer. Wij installeren alleen A-merken airconditioning en samen met ons vakmanschap zorgen wij ervoor dat u uitgerust wakker wordt. Als u ook uw woonkamer of kantoor wilt koelen, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Ook voor bedrijven verzorgen we airconditioninginstallaties. Als bedrijf zijn wij STEK-gecertificeerd om airconditioning te mogen installeren. Wij werken voor particulieren, woningcorporaties, VvE’s, aannemers en bedrijven. Ons werkgebied is Oost-Groningen.

Vragen over Airco?

Heeft u vragen over airconditioning of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.