Service en onderhoud

Onderhoud cv-ketel

Het is belangrijk om de cv-ketel goed te onderhouden. Een goed onderhouden cv-ketel werkt veilig, is zuinig, minder storingsgevoelig en gaat langer mee. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, dan komen we periodiek bij u langs en maken een afspraak met u als de cv-ketel aan een onderhoudsbeurt toe is. U heeft er geen omkijken naar. Informeer naar de mogelijkheden.

Onderhoud elektrotechniek

Het is belangrijk om aan elektrotechnische installaties periodiek onderhoud te plegen. Uw installaties worden dan op werking getest en de veiligheid is gewaarborgd. Sluit een onderhoudscontract af voor uw beveiligingsinstallaties en Domotica. We verzorgen ook NEN-1010 en NEN-3140 keuringen.

Onderhoud duurzame producten

Duurzame producten zoals een warmtepomp en zonneboilersysteem hebben nauwelijks onderhoud nodig. In tegenstelling tot een cv-ketel, vindt er geen verbranding plaats in een warmtepomp en zonneboilersysteem. Toch is het verstandig om deze duurzame installaties periodiek te onderhouden, om zo een goede werking te garanderen.

Storingsdienst

Heeft u een storing aan uw installatie, bel dan ons algemene nummer. Voor onze klanten hebben we een 24 uurs storingsdienst bij calamiteiten. Bij niet dringende storingen vragen wij u om tijdens kantooruren contact met ons op te nemen.

Vragen over onderhoud of storing melden?

Wilt u een onderhoudscontract afsluiten, of heeft u een storing, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.