Sanitair

Sanitair voor badkamer en toilet

Bent u van plan te gaan bouwen of uw badkamer en toilet te renoveren, dan kunnen wij naast de waterleiding, ook het sanitair voor u installeren. Wij werken voor particulieren, woningcorporaties, VvE’s, aannemers en bedrijven in regio Oost-Groningen.

Sanitair uitzoeken showroom

Bij ons bedrijf hebben we een showroom ingericht met sanitair, verwarmingstechnieken, duurzame producten en sfeerhaarden. Wilt u onze showroom bezoeken, maak dan een afspraak, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wilt u de keuze uit een breed assortiment, dan kunt u in de showroom van één van onze leveranciers terecht. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, dan installeren wij het professioneel voor u.

_DSC6134

Vragen over sanitair?

Heeft u vragen over sanitair, of wilt u onze showroom bezoeken, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.