Gas/water

Gas- en waterinstallaties

Bent u van plan te gaan bouwen of heeft u een verbouwing gepland en moet de gas- en waterinstallatie worden aangelegd, aangepast of gerenoveerd, dan kunnen we dat voor u verzorgen. Wij installeren duurzame gas- en waterinstallaties en zijn erkend om deze veilig aan te leggen. Voordat we de installatie aanleggen, inventariseren wij uw wensen en ontwerpen we een geschikte installatie voor u. Vervolgens leggen we de installatie aan, zoals we hebben afgesproken.

_DSC7535 1200

Wij werken voor particulieren, VvE’s, bedrijven, aannemers en woningcorporaties. Voor kleine opdrachten werken we in een straal van 20 kilometer rond Nieuwe Pekela, voor grotere opdrachten in utiliteit zijn wij in een straal van 50 kilometer rond Nieuwe Pekela werkzaam. Met de grotere plaatsen Stadskanaal, Veendam en Winschoten op kleine afstand, kunnen wij snel ter plaatse zijn.

Vragen over gas- en waterinstallaties?

Heeft u vragen over gas- en waterinstallaties en wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.