Riolering

Aanleg en renovatie riolering

Voor zowel nieuwbouw als bij renovatie leggen wij gescheiden afvalwater- en hemelwaterafvoer aan. Het schone regenwater verdwijnt naar het oppervlaktewater en het afvoerwater gaat naar de riolering. Wij zijn erkend installateur en werken voor particulieren, woningcorporaties, VvE’s, aannemers en bedrijven. Ons werkgebied is Oost-Groningen.

_DSC7531 1200

Lekkage of verstopping aan de riolering?

Heeft u een lekkage aan uw afvoer of riolering, of heeft u een verstopping, dan komen wij met speciale apparatuur om de riolering te ontstoppen. Met ons geavanceerde camerasysteem kunnen we de oorzaak van de verstopping of lekkage nauwkeurig in kaart brengen en deze, indien nodig repareren.

Vragen over uw riolering?

Heeft u vragen over riolering of heeft u een verstopping of lekkage, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.