Elektra

Elektricien van Becker Installatietechniek

Becker Installatietechniek verzorgt naast loodgieterswerk en duurzame installaties, ook elektradiensten. Voor nieuwbouw en renovatie verzorgen onze elektriciens de bekabeling, extra groepen in de meterkast en sluiten zij de wandcontactdozen aan. De leidingen werken we netjes weg in de muur. Wij werken voor particulieren, woningcorporaties, VvE’s, aannemers en bedrijven. Heeft u een elektricien nodig, neem dan contact met ons op.

Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging waakt over uw eigendommen als u van huis en bedrijf bent en in de nachtelijke uren. U kunt bij ons terecht voor inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en terreinbeveiliging. Voor bedrijven installeren we ook brandmeldings- en ontruimingsinstallaties.

Ledverlichting

Ook voor ledverlichtingsinstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Ledverlichting is in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Vraag de expert om advies. Met ledverlichting kunt u de sfeer in uw huis en tuin versterken. Laat u om die reden goed adviseren. Wij maken voor u een verlichtingsplan en gaan daarbij uit van uw wensen.

_DSC7669 small

Huisautomatisering met Domotica

Wilt u uw verlichting, audio-installatie, verwarmingsinstallatie, zonwering en gordijnen met uw smartphone bedienen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen met huisautomatisering van Domotica. We kunnen het zelfs zo voor u installeren, dat de zonwering automatisch zakt als de zon naar binnen schijnt. Ook kunnen we met Domotica simuleren dat u ‘s avonds thuis bent, door de lichten automatisch aan en uit te laten gaan. Wanneer u onderweg bent naar huis, dan kunt u met uw smartphone alvast de verwarming hoger zetten zodat het, als u binnenkomt, aangenaam warm is.

NEN-3140 en NEN-1010 keuringen

Elektrische installaties in woningen en bedrijven dienen volgens het bouwbesluit te worden geïnstalleerd. Wij verzorgen hiervoor NEN-1010 keuringen. Ook elektrisch gereedschap en installaties kunnen wij, volgens de NEN-3140, keuren. De Arbodienst stelt het keuren van elektrisch gereedschap en installaties verplicht om zo de veiligheid te bevorderen.

Vragen over elektrotechniek?

Heeft u vragen over onze elektrotechnische diensten of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.