Onderhoudsabonnementen

“Elk toestel heeft periodiek onderhoud nodig. Periodiek onderhoud voorkomt storingen slijtage, hogere stookkosten en onveilige situaties. Het toestel wordt met periodiek onderhoud volledig gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen voor een veilige en optimale werking. Becker Installatietechniek kent 2 varianten voor periodiek onderhoud.”

Bekijk de brochure met prijzen.


All-in Serviceabonnement

Na het plaatsen van uw nieuwe cv-ketel kunt u er voor kiezen om een servicecontract af te sluiten. Dit contract houdt in dat er periodieke inspectie wordt uitgevoerd na de periode van twee jaar na het plaatsen van uw nieuwe cv-ketel, daarna wordt er elke 18 maanden onderhoud uitgevoerd. De eerste 2 jaar valt binnen de service en garantie van Becker Installatietechniek. Voorrijkosten, arbeidsloon en verlengde garantie op onderdelen zijn inbegrepen in het All-in serviceabbonement van Becker Installatietechniek.


Serviceabonnement

Het onderhoudsabonnement van Becker Installatietechniek bestaat uit periodieke inspectie en onderhoud van uw cv-ketel eens per 18 maanden. Voorrijkosten, arbeidsloon zijn inbegrepen in het serviceabbonement van Becker Installatietechniek.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.