Onderhoudsabonnementen

“Elk toestel heeft periodiek onderhoud nodig. Periodiek onderhoud voorkomt storingen slijtage, hogere stookkosten en onveilige situaties. Het toestel wordt met periodiek onderhoud volledig gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen voor een veilige en optimale werking. Becker Installatietechniek kent 2 varianten voor periodiek onderhoud.”

Bekijk de brochure met prijzen.


All-in Serviceabonnement

Na het plaatsen van uw nieuwe cv-ketel kunt u er voor kiezen om een servicecontract af te sluiten. Dit contract houdt in dat er periodieke inspectie wordt uitgevoerd na de periode van twee jaar na het plaatsen van uw nieuwe cv-ketel, daarna wordt er elke 18 maanden onderhoud uitgevoerd. De eerste 2 jaar valt binnen de service en garantie van Becker Installatietechniek. Voorrijkosten, arbeidsloon en verlengde garantie op onderdelen zijn inbegrepen in het All-in serviceabbonement van Becker Installatietechniek.


Serviceabonnement

Het onderhoudsabonnement van Becker Installatietechniek bestaat uit periodieke inspectie en onderhoud van uw cv-ketel eens per 18 maanden. Voorrijkosten, arbeidsloon zijn inbegrepen in het serviceabbonement van Becker Installatietechniek.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.