Zonneboiler

Zonneboiler voor warm tapwater

Een zonneboilersysteem bestaat uit collectoren die net als zonnepanelen op het dak liggen en een boiler. De zon verwarmt het koudemiddel in de collectoren en geeft deze warmte af aan het water in de boiler. Er zijn verschillende systemen die op het dak liggen, zoals collectoren en heatpipes. Met de boiler heeft u een voorraad warm water dat u gebruikt voor uw warmwater behoefte.

Een zonneboiler geeft het beste rendement als de zon schijnt. Omdat dit meestal in de zomer het geval is, en de verwarming op die momenten niet gebruikt wordt, is een zonneboilersysteem het beste geschikt wanneer er een grote behoefte is aan warm water.

Vragen of offerte

Wilt u weten of een zonneboilersysteem bij uw situatie past, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.