Zonneboiler

Zonneboiler voor warm tapwater

Een zonneboilersysteem bestaat uit collectoren die net als zonnepanelen op het dak liggen en een boiler. De zon verwarmt het koudemiddel in de collectoren en geeft deze warmte af aan het water in de boiler. Er zijn verschillende systemen die op het dak liggen, zoals collectoren en heatpipes. Met de boiler heeft u een voorraad warm water dat u gebruikt voor uw warmwater behoefte.

Een zonneboiler geeft het beste rendement als de zon schijnt. Omdat dit meestal in de zomer het geval is, en de verwarming op die momenten niet gebruikt wordt, is een zonneboilersysteem het beste geschikt wanneer er een grote behoefte is aan warm water.

Vragen of offerte

Wilt u weten of een zonneboilersysteem bij uw situatie past, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Vakantiesluiting Becker Installatietechniek

Gedurende de bouwvakvakantie, van 20 juli tot en met 8 augustus, is Becker Installatietechniek gesloten. Uiteraard blijven wij wel bereikbaar voor storingen op nummer 0597-646530, kies in het menu dan optie 1 en u wordt dan door een van onze medewerkers verder geholpen.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!