Duurzaam

Duurzame technieken, warmtepomp, zonneboiler en zonnepanelen

Becker Installatietechniek is voorbereid op de toekomst en wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van duurzame installaties. Met het verduurzamen van Nederland en het continue duurder worden van energieprijzen, is het noodzakelijk om duurzame technieken te omarmen.

Wij zeggen niet alleen dat we het doen, maar wij doen het ook. Het installeren van duurzame producten zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen behoort inmiddels tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer over:

_DSC6166

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.