Over ons

_DSC7079-2 small

Over Becker Installatietechniek

In 1983 startte de heer Harry Becker het installatiebedrijf aan de Albert Reijndersstraat B 40 in Nieuwe Pekela. Het familiebedrijf Becker Installatietechniek was hiermee geboren. Nieuwe Pekela ligt in het centrum tussen de drie kernen Stadskanaal, Veendam en Winschoten, op het kruispunt van de autowegen N366-N367. Wij zijn via organische groei, uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf. Daarnaast zijn we gecertificeerd ‘Techniek NL’ (voormalig Uneto-VNI) installateur, en werken voor particulieren, woningcorporaties, VvE’s, aannemers, bedrijven en instellingen. Inmiddels staat de tweede generatie in het mooie familiebedrijf aan het Roer. Jos Becker zet de dienstverlening en standaarden die door zijn vader zijn neergezet voort.

_DSC6025

Duurzaamheid

Veel installatiebedrijven praten over duurzaamheid, maar wij maken het ook waar. Dagelijks leggen wij duurzame installaties aan in woningen en bij bedrijven. Wij zijn inmiddels specialist als u een warmtepomp, zonneboilersysteem of zonnepanelen voor uw woning of bedrijf wenst.

Werkgebied

Ons werkgebied is Oost-Groningen, met belangrijke plaatsen Stadskanaal, Veendam en Winschoten. Voor grotere opdrachten zijn we in een grotere boog rond Nieuwe Pekela te vinden.

Door een goed voorraadbeheer kunnen wij u altijd snel en vakkundig helpen. Ons vakbekwaam, goed geschoold en gemotiveerd personeel staat dagelijks voor u klaar om de installatie die u wenst te maken. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

_DSC7566

Showroom

Bij ons bedrijfspand hebben we een showroom ingericht. In deze showroom tonen wij u de ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek, duurzaamheid, sanitair en sfeerverwarming. Om u zo goed als mogelijk in de showroom te kunnen helpen, is het verstandig om een afspraak te maken als u onze showroom wilt bezoeken.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.