Corona protocol Becker Installatietechniek B.V.

Gezien de huidige situatie in Nederland met betrekking tot het Corona virus, willen wij al onze klanten vragen om eventuele afspraken te verzetten indien er sprake is van klachten zoals hoesten, koorts en keelpijn. Symptomen die kunnen duiden op een verkoudheid, griep of het coronavirus zijn voor ons een reden om extra voorzichtig te zijn, wij hopen dat u hiermee rekening wil houden.

Mocht een van onze monteurs zich melden met klachten of symptomen die kunnen duiden op verkoudheid, griep of corona, dan zullen wij deze ook niet bij u laten komen. Wij vragen u dan ook om wederzijds begrip en ons ook niet bij u te laten komen indien u of iemand in uw directe omgeving te maken heeft met deze klachten.

Uiteraard blijft onze storingsdienst gewaarborgd en laten wij niemand in de kou zitten. Zijn er acute problemen met een van uw installaties en zijn er ook gezondheidsklachten? Geef dit dan duidelijk aan als u telefonisch contact met ons opneemt. Zo kunnen wij hierop voorzorgsmaatregelen treffen en u toch helpen!

Wij hopen door op deze manier met elkaar rekening te houden dat het normale leven in Nederland weer spoedig opgepakt kan worden. Mocht er voor u een afspraak verzet moeten worden dan zullen wij in goed overleg met u deze afspraak op een ander passend moment inplannen.

Bedankt voor uw begrip!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 24 juli t/m 15 augustus.

Wij zijn uitsluitend bereikbaar voor storingen en spoedgevallen.