Hybride verwarmen met een warmtepomp naast de cv-ketel

Wanneer uw huis redelijk geïsoleerd is, dan kan een hybride warmtepomp uitkomst bieden. Bij een hybride warmtepomp blijft de cv-ketel een rol spelen. Wanneer het buiten te koud is om het huis energiezuinig te verwarmen, dan spring de cv-ketel bij om de woning comfortabel warm te houden. U bespaart veel energie, omdat de warmtepomp tot minimaal 0 graden energiezuiniger is dan een cv-ketel, afhankelijk van de isolatie van de woning. De cv-ketel verzorgt ook het warme tapwater.

"Beste warmtepomp": stilste en grootste besparing

Volgens onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond (''Beste warmtepomp'', december 2020) levert de combinatie van de Compress 7400i AW buitenunit en de Compress Hybrid binnenunit “de grootste energiebesparing op van alle geteste merken”. Ook is het de “stilste warmtepomp uit de test”.

Nefit_beeld_A4_liggend 1200

Compress en EnviLine hybride warmtepompen van Nefit Bosch zijn er vanaf € 2.365,-

Dit bedrag is inclusief btw, exclusief installatie. De subsidie (ISDE) is in dit bedrag verrekend.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.