Nieuwbouw woning Leek

Deze nieuwe woning is voorzien van de complete binnen riolering, waterinstallatie, ventilatie- en luchtbehandelingsinstallatie, verwarmingsinstallatie, elektrotechnische installatie, Domotica KNX regeling en zonnepaneleninstallatie.

In deze woning is de riolering en waterleiding compleet aangelegd en aangesloten. De ventilatie- en luchtbehandelingsinstallatie is uitgevoerd door middel van een WTW. In de woning is een complete bedrijfsvaardige verwarmingsinstallatie aangebracht d.m.v. een brongebonden warmtepomp (water-water) met boiler en koelmodule in combinatie met vloerverwarming. De complete elektrotechnische installatie is uitgevoerd conform de Nen 1010. De verlichting is aangestuurd d.m.v. Domotica KNX. De energie wordt opgewerkt door middel van de zonnepaneleninstallatie op platdak.


Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.