Nieuwbouw woning Leek

Deze nieuwe woning is voorzien van de complete binnen riolering, waterinstallatie, ventilatie- en luchtbehandelingsinstallatie, verwarmingsinstallatie, elektrotechnische installatie, Domotica KNX regeling en zonnepaneleninstallatie.

In deze woning is de riolering en waterleiding compleet aangelegd en aangesloten. De ventilatie- en luchtbehandelingsinstallatie is uitgevoerd door middel van een WTW. In de woning is een complete bedrijfsvaardige verwarmingsinstallatie aangebracht d.m.v. een brongebonden warmtepomp (water-water) met boiler en koelmodule in combinatie met vloerverwarming. De complete elektrotechnische installatie is uitgevoerd conform de Nen 1010. De verlichting is aangestuurd d.m.v. Domotica KNX. De energie wordt opgewerkt door middel van de zonnepaneleninstallatie op platdak.


Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Vakantiesluiting Becker Installatietechniek

Gedurende de bouwvakvakantie, van 20 juli tot en met 8 augustus, is Becker Installatietechniek gesloten. Uiteraard blijven wij wel bereikbaar voor storingen op nummer 0597-646530, kies in het menu dan optie 1 en u wordt dan door een van onze medewerkers verder geholpen.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!