Verbouw/Uitbreiding woning Veendam

Dit project bevat een verbouw en uitbreiding van de huidige woning. De werkzaamheden die hier zijn uitgevoerd bestaan uit het binnen- en buitenriolering opnieuw uitvoeren en aanpassen aan de huidige situatie. Ook is de complete waterinstallatie van deze woning opnieuw gelegd.

In deze woning is een complete bedrijfsvaardige verwarmingsinstallatie aangebracht d.m.v. een brongebonden warmtepomp (water-water) in combinatie met vloerverwarming door de gehele woning. De energie wordt opgewekt door een “Indak zonnepaneleninstallatie”. De complete elektrotechnische installatie is uitgevoerd conform de Nen 1010. De woning is voorzien van “luxe verlichting” en wordt aangestuurd door middel van Domotica , eveneens is er een inbraakinstallatie geïnstalleerd.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Vakantiesluiting Becker Installatietechniek

Gedurende de bouwvakvakantie, van 20 juli tot en met 8 augustus, is Becker Installatietechniek gesloten. Uiteraard blijven wij wel bereikbaar voor storingen op nummer 0597-646530, kies in het menu dan optie 1 en u wordt dan door een van onze medewerkers verder geholpen.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!