Verbouw/Uitbreiding woning Veendam

Dit project bevat een verbouw en uitbreiding van de huidige woning. De werkzaamheden die hier zijn uitgevoerd bestaan uit het binnen- en buitenriolering opnieuw uitvoeren en aanpassen aan de huidige situatie. Ook is de complete waterinstallatie van deze woning opnieuw gelegd.

In deze woning is een complete bedrijfsvaardige verwarmingsinstallatie aangebracht d.m.v. een brongebonden warmtepomp (water-water) in combinatie met vloerverwarming door de gehele woning. De energie wordt opgewekt door een “Indak zonnepaneleninstallatie”. De complete elektrotechnische installatie is uitgevoerd conform de Nen 1010. De woning is voorzien van “luxe verlichting” en wordt aangestuurd door middel van Domotica , eveneens is er een inbraakinstallatie geïnstalleerd.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende zonnepanelen, warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.