Wij zijn weer goedgekeurd door InstallQ


Onlangs hebben wij weer bezoek gehad van InstallQ om een kwaliteitsinspectie uit te voeren. Inmiddels hebben wij het inspectierapport ontvangen en daaruit blijkt dat de door ons aangelegde installatie voldoet aan de geldende normen en kwaliteitseisen.

InstallQ logo RGB

Wat betekent dit voor u als klant? Dat u volledig op onze kennis en deskundigheid kan vertrouwen omdat dit ook door de brancheorganisatie wordt bevestigd. Wij willen dit graag met u delen als klant, want voor ons is dit een groot compliment waar we dan ook erg trots op zijn.

Heeft u ook een vraag over een installatie dan voorzien wij u graag van kundig en professioneel advies dus neem gerust contact met ons op voor al uw vragen op installatiegebied.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor u interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij een extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment ervaren wij voor nieuwe klanten een klantenstop betreffende warmtepompen/hybride installaties gezien we de vraag in de markt niet aan kunnen en onze bestaande klanten niet kunnen behandelen zoals we dat graag zelf zouden willen doen.

Bent u reeds klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan bellen wij u terug voor het inplannen van een afspraak.

U kunt uw verzoek indienen via het contactformulier houd daarbij rekening met een reactietijd van enkele weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan.